Lunchbuffe

Från & med 1/11-19 höjer vi lunchpriset till 75:-/ låda samt 105:- servering.

tisdag 22 oktober

Raggmunk med stekt fläsk och lingon
97 kr
Chili con carne med risGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Pankopanerad alaskafile med dillmajonnäs och kokt potatis.
pasta ( klassisk, krämig carbonara med parmesanost
Linssoppa med vitlöksbrödLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara. Rätten är Vegetarisk.
97 kr

onsdag 23 oktober

Hackad biff à la femöring med stekt lök och äggGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Gratinerad kassler med champinjoner och ananasGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Stekt strömming med dillsmör och potatismos
Pasta (klassisk, krämig carbonara med parmesanost
vegan pasta med tomat och basilikaRätten är Vegetarisk.
97 kr

torsdag 24 oktober

Skomakarlåda med potatismosGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
indjana räkor med ris (curry gryta med räkor och musslorGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Pasta gratäng med köttfärs och ost
Veganbiffar med stekt potatis och gräddsåsRätten är Vegetarisk.
97 kr

fredag 25 oktober

helstekt-flaskytterfile-med-örtagardsås-ugnsr ostade-rotfrukter och råstekt
potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Friterad fiskfile med remouladsås och kokt potatisLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Tacofredag
Pasta(klassisk, krämig carbonara med parmesanost
vegan falafel med ris och varm tomatsås
dessert/ tiramisueRätten är Vegetarisk.
97 kr

Gäller hela veckan

Tips /Oxfile medaljong oscar med klyftpotatis
139 kr

lördag 26 oktober

Kvällens filébuffé från 17.00 till 21.00
Oxfilé, lammraks, kycklingfilé, citronpepparbakad laxfilé,
potatisgratäng, fyra olika såser, stor salladsbuffé samt
dessertbuffé(ordinarie pris: 395 kr)Pris per person: 295 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF