Lunchbuffe

måndag 16 september

Biff stroganoff med risGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Stekt falukorv med stuvade makaroner
97 kr
Fish and chips med kokt potatis och remouladsås
Pasta carbonara
Vegan chili con carne med risRätten är Vegetarisk.
97 kr

tisdag 17 september

Stekt fläsk med löksås eller Bruna bönorGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Ugnsgrillad kycklingfilé med Dragonsås och stekt potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Gratinerad fiskfile med räkor och gräslökssås
Pasta Mammarosa
linssoppa med vitlöksbröd
97 kr

onsdag 18 september

Wallenbergare med brynt smör, ärtor och rårörda lingonGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
97 kr
Lunchkorv med pepparrotssås och pottaisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Stekt strömming med dillsmör och potatismos
Pasta med fläskfile , paprika, vitlök och grädde
Wokade grönsaker med ris
97 kr

torsdag 19 september

långkokt högrev med tomat, lök och potatispureGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
97 kr
Fiskgratäng med purjolök, champinjoner och vitvinsås
Lasagne
Vegan schnitzel med klyft potatis och currysås
97 kr

fredag 20 september

Schnitzel med stekt potatis, ärtor, bearnaisesås och rödvinsåsLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
TacfredagGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Ugnstekt koljafile med skagenröra och kokt potatis
Pasta Mammaros
Vegan falafel med klyftpotatis och vitlöksdressing
Dessert/ tiramisue
97 kr

Gäller hela veckan

Oxfile medaljong med bearnaisesås och klyftpotatis 159 kr
Stekt laxfile med holandaisesås och kokt potatis 139kr

lördag 21 september

Kvällens filébuffé från 17.00 till 21.00
Oxfilé, lammraks, kycklingfilé, citronpepparbakad laxfilé,
potatisgratäng, fyra olika såser, stor salladsbuffé samt
dessertbuffé(ordinarie pris: 395 kr)Pris per person: 295 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF