Lunchbuffe

onsdag 21 augusti

Pepparfärsbiff med gräddsås kokt potatis och lingonGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Kyckling gryta med curry och risGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Stekt sejfile med vitvinsås och kokt potatis
Pasta med rostbiff och kantarellsås
vegan chnitzel med ris och vitlökssås
97 kr

torsdag 22 augusti

Skomakarlåda med potatismosGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
stekt strömming med dillsmör och potatis
97 kr
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Pasta gratäng med köötfärs och ost
vegan / falafel med ris och tomatsås
97 kr

fredag 23 augusti

Schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås, rödvinsås och ärtor
97 kr
Fiskgratäng med tomat och purjolökGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
97 kr
Tacfredag /
Pasta med kyckling och curry
vegan / falafel med ris m
dessert/ frukt paj med vaniljsås
97 kr

lördag 24 augusti

Kvällens filébuffé från 17.00 till 21.00
Oxfilé, lammraks, kycklingfilé, citronpepparbakad laxfilé,
potatisgratäng, fyra olika såser, stor salladsbuffé samt
dessertbuffé(ordinarie pris: 395 kr)Pris per person: 295 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF